Επαναπατρισμοί – Μεταφορά σωρού

Επαναπατρισμοί στην Ηπειρωτική Ελλάδα

Εάν επιθυμείτε να ενταφιάσουμε το θανόντα/ση στον τόπο που γεννήθηκε, έχουμε τη δυνατότητα να αναλάβουμε πλήρως τη μεταφορά και την τέλεση της κηδείας του, σε κάθε μέρος της Ελλάδας.

Επαναπατρισμοί στα νησιά

Η οικονομική μας προσφορά, αφορά τη μεταφορά του νεκρού σε οποιοδήποτε νησί της Ελλάδας. Στην περίπτωση αυτή μεταφέρουμε πρώτα τη σορό από το μέρος που απεβίωσε (οικία ή νοσοκομείο) σε ψυκτικό θάλαμο για την περιποίηση και την ταρίχευση του νεκρού, ενώ ανάλογα με τα διαθέσιμα δρομολόγια των πλοίων, μπορούμε να εκδόσουμε και την άδεια ταφής.

Επαναπατρισμοί λοιπών χωρών του εξωτερικού

Για να αποστείλουμε το νεκρό στο εξωτερικό, ή και να παραλάβουμε κάποιον Έλληνα κάτοικο του εξωτερικού, θα χρειαστεί να ακολουθήσουμε επιπλέον διαδικασίες, ώστε να επιτραπεί η διέλευσή του στα Ελληνικά σύνορα και το τελωνείο.

Μεταφορά των Οστών

Μία ακόμα υπηρεσία που διαθέτουμε, είναι και η μεταφορά των οστών από το Κοιμητήριο που φυλάσσονται, σε όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό. Το κόστος για τη μεταφορά των οστών εξαρτάται από την τοποθεσία φύλαξης και παραλαβής τους, τον τόπο αποστολής τους και τον τρόπο μεταφοράς τους.


Νεκροφόρα

Φορτηγάκι μεταφοράς σωρού